Vapauta aikaasi myynnin kasvattamiseen

Vapauta aikaasi myynnin kasvattamiseen

Varaston ja lähetysten ulkoistaminen ei ole enää vain suurten yritysten etuoikeus. Ulkoistamisen tuomista eduista hyötyvät parhaiten nimenomaan ne, joilla oman ajankäytön resurssit ovat rajalliset tai joille lisämyyntiä tuottamattomat investoinnit tuntuvat haastavilta.

Logistiikan ulkoistamisessa verkkokauppa ulkoistaa varastonsa ja sitä kautta tuotteiden lähetyslistat, keräämisen, pakkaamisen sekä varsinaisen lähettämisen. Verkkokaupan tilaustiedot välittyvät automaattisesti varastopalveluita tarjoavan yrityksen järjestelmään, joka toimittaa tavarat asiakkaille. Varaston hallintajärjestelmä päivittää verkkokauppaan mahdollisen lähetystunnuksen/seurantakoodin sekä varastotilanteen saldoineen kunkin tuotteen osalta.

Paketit eivät tarvitse sinua – keskity asiakkaisiin

Verkkokaupalle on usein tuottavampaa kohdistaa logistiikkaan kulunut aika tuottavampaan tekemiseen, kuten asiakkaan kohtaamiseen, markkinointiin, lisämyyntiin sekä verkkokaupan hakukoneystävällisyyden parantamiseen ja jälkimarkkinointiin.

Logistiikkaratkaisun ulkoistuksella verkkokauppa varmistaa myös, että varastointia ja keräilymenetelmiä optimoidaan. Lähetysten volyymisopimukset ovat aina myös paremmat, kuin mihin yksittäinen toimija neuvotteluiden kanssa yltäisi. Varaston ammattilaiset pitävät sinun puolestasi huolen varaston fyysisestä tehokkuudesta, logistiikan sopimuksista sekä kansainvälisistä toimituskiemuroista.

Vapauta aikaa lopettamalla varastotetris

Me NettiVarastolla panostamme asiakkaidemme menestymiseen ja kasvuun. Peruspalveluun kuuluu muun muassa jatkuva järjestelmien ja verkkokauppa-alustojen integroinnin kehittäminen, lähetyskustannusten optimointi volyymien perusteella, kansainvälisten toimitusten yksinkertaistaminen sekä asiakkaidemme arjen helpottaminen. Yleisimpien verkkokauppa-alustojen jatkuva integraatiokehitys on tärkeää, jotta jokaisella verkkokaupalla on mahdollisuus päivittää oma ydinsoftansa halutessaan uuteen ja pitää integraatio toimivana.

Todistettu asiakasuskollisuus pakettikohtaisilla lisäpalveluilla

Tarjoamme lisäarvopalveluita, jotka voidaan valita pakettikohtaisesti. Kauttamme saat studiolaatuiset still ja 360 -tuotekuvat, luksuspakkaukset, erilaiset flyerit ja mainokset, priority-lähetykset, RePack -ekologisen kierrätyspakkausjärjestelmän sekä paljon muuta varastoinnin ja lähetyksen seurantaan.

Kenelle palvelu sopii?

NettiVaraston asiakkaaksi on helppo ja nopea tulla. Jos sinulla on tuotteita / materiaalia, jota toimitat kotimaassa tai kansainvälisesti – on palvelumme juuri Sinulle.
Palvelemme joustavasti ja kokonaisvaltaisesti verkkokauppoja sekä yrityksiä ja yhteisöjä, joilla on markkinointimateriaalia, liikelahjoja tai muuta materiaalia toimitettavana ympäri maailman.

ULKOISTETUN VARASTON HYÖDYT

  1. Vapaus keskittyä kasvuun
  2. Viekö verkkokaupan varaston pyöritys aikaa itse ydinliiketoiminnalta? Voisiko ajan käyttää tehokkaammin? Varaston ulkoistus voi tuoda yrittäjälle aikaa keskittyä verkkomarkkinointiin ja myyntiin sekä verkkosivujen parantelemiseen, tuotekuvauksiin ja kasvuun.

  3. Valmis kokonaisuus
  4. Ulkoistetun varaston tarjoaja on jo hoitanut järjestelmän ja luonut logistiikka-alan verkostot. Esimerkiksi Nettivarastolla on sopimukset logistiikka-alan yritysten kanssa kuljetuksista. Se tuo kuljetuksiin nopeutta ja kustannustehokkuutta. Ulkoistettu varasto ei myöskään vaadi investointeja toisin kuin oman järjestelmän rakentaminen.

  5. Eroon kiinteistä kuluista
  6. Ulkoistettu varasto voi tuoda joustovaraa, kun esimerkiksi pääsee eroon kiinteistä kiinteistö- ja ylläpitokuluista – maksat vain lähetetyistä tavaroista.

Jäikö jokin askarruttamaan?

Kysy rohkeasti, kerromme mielellämme lisää!

Pyrimme vastaamaan kaikkiin kysymyksiin 24 tunnin kuluessa!

Tämä sivusto käyttää evästeitä palvelujemme tuottamista varten. Käyttämällä sivustoamme, sinun oletetaan lukeneen ja ymmärtäneen Tietosuojakäytäntömme, jossa kerrotaan mm. evästeiden käytöstä ja miten näiden käyttö voidaan estää.