Sano: ”Ei”

Onko verkkokauppasi ajasta ja paikasta riippumaton – aidosti?

Verkkokauppasi “kivijalkamyymälä” on verkossa. Kohderyhmäsi, joille tuotat kampanjoita ovat verkossa. Asiakkaasi löytävät tuotteesi ja tekevät ostopäätöksen verkossa. Asiakaspalvelusi tapahtuu verkossa tai verkon yli. Voidaan ajatella, että verkkokauppa on ajasta ja paikasta riippumatonta. Verkon suuri rooli liiketoiminnassa, ei kuitenkaan takaa sitä, että verkkokauppias itse olisi ajasta ja paikasta riippumaton.

Verkkokaupan fyysinen puoli

Verkkokauppasi suurella todennäköisyydellä kuitenkin vaatii, että olet fyysisesti läsnä. Tuotteita lähetetään päivittäin ja varastolla on päivittäistä tekemistä varastohyllyjen välissä liittyen pakkaamiseen, tavaran vastaanottoon, varaston kierron seuraamiseen sekä muuhun fyysisen tuotteen käsittelyyn liittyen.

Siirrä verkkokauppasi varastointi ja logistiikka verkkoon

Tiesitkö, että fyysisten tuotteiden lähettäminen ei tarvitse sinulta aikaan ja paikkaan sidottua läsnäoloa? Siirtämällä logistiikan verkkoon, voit vapauttaa aikasi ja sijaintisi sellaiseen toimintaan, joka parhaiten kasvattaa myyntiä!

Ulkoistamalla varastoinnin ja logistiikan NettiVarastolle saat käyttöösi vuosien kokemuksen verkkokaupan logistiikasta, kilpailukykyiset logistiikkasopimukset sekä varastonhallintaohjelman, joka integroituu näppärästi yleisimpiin verkkokauppa-alustoihin. Samalla mahdollistat kansainvälisen kaupan aloittamisen riskittömästi. NettiVaraston kasvuasiakkaana pääset osaksi palvelua, joka ei vain helpota arjen pyörittämistä, vaan myös tarjoaa mahdollisuuksia kasvaa kansainvälisesti!

Aloita tänään, heti tai nyt!

NettiVarasto tarjoaa kampanjaetuna nyt kaikille uusille asiakkaille palvelun käyttöönoton veloituksetta. Avaamme puolestasi tai kanssasi integraation MyCashflow, Vilkas, WooCommerce, Magento, Shopify, OpenCart tai PrestaShop -alustaan, autamme valitsemaan juuri oikeat toimitustavat tarjottavaksi asiakkaillesi, kohdistamme verkkokaupan ja varastonhallinnan asetukset kuntoon sekä autamme ensimmäisen sisään saapuvan tavaralähetyksen kanssa.

Lopeta varastotetris ja Sano EI

  • EI enää tuotteiden noutoa hyllystä, pakkaamista, pakettikorttien liimailua
  • EI oikean kokoisten pakkausmateriaalien askartelua tai hankintaa.
  • EI lähetysten viemistä postiin.
  • EI saapuvien tuotteiden hyllyttämistä tai tarroittamista.
  • EI stressiä toimituspiikeistä, sairaspäivistä, loma-ajoista tai varastotilan riittävyydestä.

Tee päätos nyt ja Sano EI fyysisen läsnäolon tarpeelle.Siirrä verkkokauppasi aidosti verkkoon!

Kanssamme vapautat aikaasi kasvattamaan myyntiä. Aloita siis tänään lähettämällä viesti EI NettiVarastolle.

Käynnistysetu koskee uusia asiakkaita, jotka siirtävät tuotevaraston NettiVarastolle 25.6.2018 mennessä. Koskee MyCashflow, Vilkas, WooCommerce, Magento, Shopify, OpenCart, PrestaShop -verkkokauppa-alustojen perusasetuksia. Emme vastaa mahdollisten räätälöintien tai muiden lisäosien toimivuudesta NettiVaraston laajennuksen kanssa.

Jäikö jokin askarruttamaan?

Kysy rohkeasti, kerromme mielellämme lisää!

Pyrimme vastaamaan kaikkiin kysymyksiin 24 tunnin kuluessa!

Tämä sivusto käyttää evästeitä palvelujemme tuottamista varten. Käyttämällä sivustoamme, sinun oletetaan lukeneen ja ymmärtäneen Tietosuojakäytäntömme, jossa kerrotaan mm. evästeiden käytöstä ja miten näiden käyttö voidaan estää.