Verkkokauppiaan kesäloma – totta vai tarua?

Verkkokauppiaan tuotteista riippuen kesäloma voi olla joko vuoden kovin sesonki tai hiljaisempi myyntikausi. Verkkokauppiaan liiketoiminta on suurelta osin nimensä mukaisesti verkossa.

Verkkokauppiaan myymälä on verkossa, asiakkaat ovat verkossa, asiakaspalvelu tapahtuu verkossa sekä ostamisen kiinnostuksen tekeminen tapahtuu verkossa. Tämä ei kuitenkaan takaa sitä, että verkkokauppias itse olisi ajasta ja paikasta riippumaton. Tuotteita lähetetään ja varastolla on päivittäistä askaretta. Loma-aikana kampanjoita voi tehdä laiturinnokasta ja asiakaspalvelun voi hoitaa huvipuistossa. Mutta fyysisten tuotteiden lähettäminen tarvitsee fyysistä läsnäoloa.

Etä-Verkkokauppias….

Fyysistä läsnäoloa vaaditaan verkkokaupassa vain hyvin harvaan asiaan. Tilausten käsittelyyn tarvitaan työvoimaa, kuten varastointiin, paketointiin ja lähettämiseen sekä palautusten käsittelyyn. Varastoinnin ulkoistamalla voit vapauttaa aikaasi varaston fyysiseltä käsittelyltä ympäri vuoden ja keskittyä palvelemaan asiakkaitasi, kampanjoimaan ja parantamaan verkkokaupan seo-ominaisuuksia.

..vai Offline-kauppias?

Astetta pidemmälle kohti vapauden tunnetta pääset NettiVaraston kesälomapaketilla. Autamme sinua lomailemaan rauhassa kun haluat sukeltaa verkon saavuttamattomiin ja ladata akkujasi.

Suomen yrittäjien mukaan 10% yrittäjistä eivät lomaile lainkaan. Joka viides yrittäjä pitää vain viikon mittaisen loman. Loman terveyshyötyjä tutkittaessa loman merkitys on kiistatta todettu niin fyysisen kuin henkisen jaksamisen näkökulmasta.

Ulkoistamalla varastoinnin ja lähettämisen NettiVarastolle saat vapautettua aikaasi ympäri vuoden tuottavampaan työhön. Siirtämällä fyysisen tavaranhallinnan NettiVarastolle varmistat, että logistiikkasi kehittyy uusien teknologioiden ja trendien mukaisesti. Verkkokauppasi tilaukset käsitellään automaattisesti ja toimitukset lähtevät nopeasti asiakkaillesi – myös heinäkuussa.

Asiakkaanamme voit varata itsellesi NettiVaraston kesälomapaketin, jolloin NettiVarasto hoitaa sovitusti loman ajan käytännön tehtäviä asiakaspalvelun osalta.

Varaa lomasi nyt!

Milloin viimeksi Sinä pidit lomaa ilman toimitusten käsittelyä tai asiakaspalvelua? Muistatko vielä miltä tuntuu, kun sähköpostia ei tarvitse purkaa päivittäin? Jätä yhteystietosi ja rakennetaan verkkokauppasi lomapalvelu käyttöön heti.

Avainsanat: ,

Jäikö jokin askarruttamaan?

Kysy rohkeasti, kerromme mielellämme lisää!

Pyrimme vastaamaan kaikkiin kysymyksiin 24 tunnin kuluessa!

Tämä sivusto käyttää evästeitä palvelujemme tuottamista varten. Käyttämällä sivustoamme, sinun oletetaan lukeneen ja ymmärtäneen Tietosuojakäytäntömme, jossa kerrotaan mm. evästeiden käytöstä ja miten näiden käyttö voidaan estää.