Ensimmäisen tavaraerän toimitus


Ensimmäisen tavaraerän toimitus varastolle on tärkein toimitus, koska sen yhteydessä useimmiten otetaan vastaan suurin määrä tavaraa yhdellä kertaa. Me autamme sinua ensimmäisen tavaraerän siirrossa ja tässä ohjeessa kerromme tärkeitä muistettavia asioita. Tärkeää on:

  1. Merkitä tuotteet
  2. Pakata tuotteet järjestelmällisesti
  3. Järjestää kuljetus tuotteille.

 

Tuotekoodit

Jokaisella tuotenimikkeellä tulee olla uniikki tuotekoodi. Myös jokaisella tuotevariaatiolla tulee olla oma koodi. Esim. ”T-paita, koko M, musta” tulee olla eri tuotekoodilla kuin ”T-paita, koko L, musta”.
 

Tavaroiden merkitseminen

Suosittelemme merkitsemään jokaisen tuotteen fyysisesti tuotekoodilla esimerkiksi tarralla, tai laatikossa olevalla tuotelistalla, josta selviää kaikkien kyseisessä laatikossa olevien tuotteiden tuotekoodit. Jos tuotteessa on EAN-koodi, ihanteellisesti EAN-koodi löytyy myös my.ogoship.com järjestelmästä.

Jos jokaisessa tuotteessa ei ole omaa koodimerkintää, myös paperi / tuotelista, josta selviää kyseisen kuljetusyksikön (esim. pahvilaatikko) sisältö tuotekoodeittain, riitää.

 

Tuotelista

Jokaisessa kuljetusyksikössä on hyvä olla tuotelista, jossa on merkitty per kuljetusyksikkö

  • Tuotenimi
  • Tuotekoodi
  • Määrä

Näin varasto saa laskea ja hyllyttää tuotteet oikein.

 

Tavaroiden toimitus

Kun olet pakannut tavarat valmiiksi, voit tilata kuljetuksen tuotteillesi. Voit hoitaa kuljetuksen joko itse esimerkiksi käyttäen Nettivaraston sopimuksia, tai voit pyytää Nettivarastoa järjestämään kuljetuksen varastolle.

Ole hyvä ja tarkista tavaratoimitusten osoite.

 

Takaisin kaikkiin ohjeisiin.

 

Jäikö jokin askarruttamaan?

Kysy rohkeasti, kerromme mielellämme lisää!

Pyrimme vastaamaan kaikkiin kysymyksiin 24 tunnin kuluessa!

Tämä sivusto käyttää evästeitä palvelujemme tuottamista varten. Käyttämällä sivustoamme, sinun oletetaan lukeneen ja ymmärtäneen Tietosuojakäytäntömme, jossa kerrotaan mm. evästeiden käytöstä ja miten näiden käyttö voidaan estää.