Integraatio – tekninen tuki


Nettivarasto on luonut integraatioita maailman käytetyimpiin verkkokauppa-alustoihin. Integraatio luodaan aina sen hetken uusimmalle verkkokauppa-alustan versiolle. Verkkokauppaohjelmiston päivittyessä, Nettivarasto pyrkii päivittämään integraatio-moduulin, jotta se toimii uusimmalla ohjelmiston versiolla.

 

Kuka asentaa integraation

Päävastuu integraation asennuksesta on Nettivaraston asiakkaalla. Nettivarasto tarjoaa integraatio-moduulin vapaasti asiakkaan käytettäväksi. Asiakas on vapaa muokkaamaan integraatio-moduulia tarpeidensa mukaan.

 

Mitä jos integraation asennuksessa tulee ongelmia

Päävastuu integraation asennuksesta on Nettivaraston asiakkaalla. Nettivarasto tarjoaa asennukseen ohjeistuksen, jolla integraatio-moduuli pystytään asentamaan sille verkkokauppa-ohjelmiston versiolle, jolle moduuli on luotu.

Ensisijaisesti suosittelemme asennusavuksi sitä tahoa, joka kehittää tai asentaa verkkokaupan asiakkaallemme. Nettivarasto tarjoaa myös konsultointia asennuksen ongelmatilanteisiin.

Ole hyvä ja pyydä konsultointiapua asiakaspalvelustamme service@nettivarasto.fi.

Ole hyvä ja tutustu ensin konsultaation ehtoihin.

 

Mitä jos integraatio lopettaa toiminnan tai siinä on muuta vikaa

Päävastuu integraation asennuksesta ja ylläpidosta on Nettivaraston asiakkaalla. Ongelmatilanteissa suosittelemme ensisijaiseksi avuksi sitä tahoa, joka on asentanut tai kehittänyt itse asiakkaamme verkkokaupan.

Nettivarasto tarjoaa myös konsultointia asennuksen ongelmatilanteisiin.

Ole hyvä ja pyydä konsultointiapua asiakaspalvelustamme service@nettivarasto.fi.

Ole hyvä ja tutustu ensin konsultaation ehtoihin.

 

Integraatio-konsultaation ehdot

  • Nettivarasto tarjoaa konsultaatiota integraation asennukseen tai ongelmatilanteisiin hintaan 80 euroa tunnilta (ALV 0). Minimilaskutus: yksi tunti.
  • Siinä tapauksessa, että ongelman aiheuttaja on asiakkaan oma verkkokauppa tai siihen mahdollisesti asennettu toinen moduuli, Nettivarasto veloittaa konsultaation toteutuneen työn mukaisesti.
  • Siinä tapauksessa, että ongelman aiheuttaja on Nettivaraston integraatio-moduuli, Nettivarasto ei veloita konsultaation kustannusta ja päivittää moduulin uuteen versioon niin pian kuin se on normaalin tuotekehitystyön puitteissa mahdollista.

 

Takaisin kaikkiin ohjeisiin

Jäikö jokin askarruttamaan?

Kysy rohkeasti, kerromme mielellämme lisää!

Pyrimme vastaamaan kaikkiin kysymyksiin 24 tunnin kuluessa!

Tämä sivusto käyttää evästeitä palvelujemme tuottamista varten. Käyttämällä sivustoamme, sinun oletetaan lukeneen ja ymmärtäneen Tietosuojakäytäntömme, jossa kerrotaan mm. evästeiden käytöstä ja miten näiden käyttö voidaan estää.