Kasvukeskustelu


NettiVarasto verkkokauppasi kasvukumppanina

Logistiikka on verkkokaupan yksi ydinprosesseista. Ydinprosessi on kyseessä silloin, kun toiminto on liiketoiminnan kannalta erityisen tärkeä. Muita liiketoiminnalle tärkeitä prosesseja on verkkokaupassa mm. ostaminen, tuotanto sekä myynti ja markkinointi. Ydinprosessien ulkoistaminen on usein järkevää, varsinkin mikäli oma aika, osaaminen tai kasvun edellyttämät resurssit ovat vähäiset. Useimmiten verkkokaupan kannattaa siirtää logistiikan hallinta, varastointi sekä toimittaminen kumppanille, joka voi auttaa verkkokauppaa kasvamaan tuomalla osaamista ja asiantuntemusta sekä mahdollistamalla pienemmänkin verkkokaupan toimimaan suuren tavoin.

Kasvukeskustelut verkkokaupan liiketoiminnan tukena

Logistiikan osaamisella on suuri merkitys yrityksen kilpailukyvylle erityisesti muuttuvilla kansainvälisillä markkinoilla. OGOshipin visio on luoda kasvua verkkokauppiaille poistamalla kaupan esteitä ja luomalla lisäarvoa verkkokauppiaiden toiminnalle.

Luomme kasvua määrätietoisesti seuraamalla kauppiaiden toimintaa ja nostamalla esiin kehityskohteita, sekä parantamalla automaatiota verkkokaupan ja varastonhallinnan välillä. Mahdollistamme asiakkaillemme PRO-palveluita, keräämällä yhteen eri alojen palveluita ja mahdollistamalla niiden käyttämisen vaikka yksittäiseen lähetykseen.

Kasvun tueksi olemme lisänneet valikoimaan kasvukeskustelut kasvaville asiakkaille. Kasvukeskustelut keskittyvät koko verkkokaupan toimintaan: varastoon (kierto, nopeus, optimointi), toimintatapoihin, ostoskorin sisältöön ja kokoon, markkinointiin, uusintaostoihin, virheellisiin toimituksiin, asiakaspalautuksiin, arvonlisäverotukseen, tulleihin jne. Pureudumme juuri niihin asioihin, jotka auttavat sinun verkkokauppaasi ottamaan jälleen seuraavat askeleet kohti uutta kasvupyrähdystä!

Ulkoistamalla logistiikan NettiVarastolle, et vain vapauta aikaasi luomaan kasvua vaan saat myös kasvun tueksi ammattitaitoa ja tukea.

Ota rohkeasti yhteyttä lomakkeella sivun alla ja kerromme lisää!

Jäikö jokin askarruttamaan?

Kysy rohkeasti, kerromme mielellämme lisää!

Pyrimme vastaamaan kaikkiin kysymyksiin 24 tunnin kuluessa!

Tämä sivusto käyttää evästeitä palvelujemme tuottamista varten. Käyttämällä sivustoamme, sinun oletetaan lukeneen ja ymmärtäneen Tietosuojakäytäntömme, jossa kerrotaan mm. evästeiden käytöstä ja miten näiden käyttö voidaan estää.