Käyttöönotto


Näin helppoa Nettivaraston käyttöönotto on:

1. Täytä tietosi tämän sivun alalaitaan saadaksesi rekisteröintiohjeet.
2. Avaa verkkokauppasi Nettivarasto-integraatio parilla klikkauksella (MyCashflow, Vilkas ja Shopify) tai pyydä integraatio-lisäosa omaan verkkokauppaasi Nettivarastolta.
3. Siirrä tuotevarastosi Nettivarastolle.

Integraatio onnistuu parilla klikkauksella MyCashflow, Vilkas ja Shopify–verkkokauppoihin. Muissa integraatioissa pyydä tarvittavaa lisäosaa Nettivarastolta.

Käyttöönotto ei edellytä integraatiota, voit käyttää palvelujamme myös web-käyttöliittymän kautta.

Integraatiot

Integraatioiden tarkoitus on automatisoida verkkokaupan toiminta täysin tuotteiden käsittelyn ja lähettämisen osalta. Tilaus- ja tuotetiedot siirretään automaattisesti Nettivarastolle, jonka jälkeen seurantakoodit ja toimituskuittaukset siirtyvät takaisin verkkokauppaan. Varastosaldot päivittyvät automaattisesti Nettivarastolta verkkokauppaan.

Saat Nettivarasto-integraation käyttöösi muutamalla klikkauksella seuraavista verkkokauppa-alustoista: MyCashflow, Vilkas, Shopify, WooCommerce, Magento, PrestaShop ja OpenCart. Flashnode integraatiot: Prospercart, Clovershop, ZenCart ja ViidakkoStore.

Integraatioiden avaamisista Nettivarasto ei koskaan veloita mitään. Avoin helppokäyttöinen rajapintamme mahdollistaa integraatiot mihin verkkokauppaan tahansa. Uusia integraatioita valmistuu jatkuvasti ja voit myös kysyä oman alustasi integraatiosta meiltä. Kysy rajapintakuvausta yhteydenottolomakkeella tämän sivun alalaidasta.

Jäikö jokin askarruttamaan?

Kysy rohkeasti, kerromme mielellämme lisää!

Pyrimme vastaamaan kaikkiin kysymyksiin 24 tunnin kuluessa!

Tämä sivusto käyttää evästeitä palvelujemme tuottamista varten. Käyttämällä sivustoamme, sinun oletetaan lukeneen ja ymmärtäneen Tietosuojakäytäntömme, jossa kerrotaan mm. evästeiden käytöstä ja miten näiden käyttö voidaan estää.