Kenelle Nettivarasto sopii?


Nettivarasto sopii pienille verkkokaupoille

Pienet ja aloittavat verkkokaupat

Koska Nettivarastossa ei ole aloitusmaksuja eikä kuukausiveloituksia, on palvelumme kustannustehokas myös pienemmilläkin toimitusvolyymeilla. Pystyt hyödyntämään heti NettiVaraston logistiikkasopimuksia ja hyötymään kustannuseduista: voit lähettää tavaraa kuin iso verkkokauppa. Nettivarasto kasvaa verkkokauppasi mukana tarjoamalla lisäarvopalveluita. Valitset vain ne palvelut, jotka tukevat toimintasi kasvua.

Nettivarasto sopii myös isoille verkkokaupoille

Kasvavat verkkokaupat

NettiVarasto on loistava kumppani kasvaville verkkokaupoille. Tarjoamme logistiikan ja varastoinnin lisäksi useita lisäarvopalveluita toimintasi kasvun tueksi. Valitse ne palvelut, jotka juuri nyt auttavat verkkokauppaasi kasvamaan. Lisäksi suuremmat toimitusmäärät yleensä tarkoittavat kasvavia kiinteitä kustannuksia varastoinnissa. Nettivaraston avulla kasvuun liittyvät kulut pysyvät muuttuvina kustannuksina, jotka vaihtelevat myyntivolyymisi mukaan. Tarjoamme erittäin kustannustehokkaan palvelun suuremmillakin volyymeilla.

Nettivarasto sopii ulkomaille toimittaville verkkokaupoille

Ulkoimaille toimittavat verkkokaupat

Toimitamme suuretkin volyymit kaikkialle maailmaan kustannustehokkaasti. Meillä on automatisoidut toimitusrutiinit EU:n sisällä ja sen ulkopuolisiin kohteisiin. Venäjän lähetykset ovat myös arkipäivää NettiVarastolla..

Jäikö jokin askarruttamaan?

Kysy rohkeasti, kerromme mielellämme lisää!

Pyrimme vastaamaan kaikkiin kysymyksiin 24 tunnin kuluessa!

Tämä sivusto käyttää evästeitä palvelujemme tuottamista varten. Käyttämällä sivustoamme, sinun oletetaan lukeneen ja ymmärtäneen Tietosuojakäytäntömme, jossa kerrotaan mm. evästeiden käytöstä ja miten näiden käyttö voidaan estää.