Laskutus ja arvonlisävero


Nettivarasto on rekisteröity Suomeen yhtiöllä Koivua Oy ja yhtiö on arvonlisäverovelvollinen Suomessa. Kaikki Nettivaraston palvelut kootaan yhdeksi laskuksi, jotka laskutetaan asiakasyhtiöltä 1 – 2 kertaa kuukaudessa. Nettivaraston laskulle kerättäviä palveluja ovat mm. keräilyn ja pakkaamisen kulut, rahtikulut ja lisäarvopalvelut.

Kaikkien Nettivaraston myymien palvelujen arvonlisäverokanta on 24 %.

Laskut voidaan lähettää myös arvonlisäverokannalla 0 % siinä tapauksessa, että lasku lähtee yhtiölle, joka on arvonlisäverovelvollinen jossakin toisessa maassa kuin Suomessa. Lasku voidaan kirjoittaa 0 % arvonlisäverolla sillä edellytyksellä, että yhtiö on toimittanut Nettivarastolle toimivan ja voimassa olevan arvonlisäveronumeron.

Veroneuvonnan asioissa Nettivarasto pystyy tarjoamaan perusneuvoja n. siinä laajuudessa kuin ne ovat tässä ohjeessa esitetty. Voimme suositella myös tilitoimistoja, jotka osaavat neuvoa arvonlisäveroasioissa.

 

Laskutusosoite

Laskutusvaihtoehtoja on tällä hetkellä:

  1. Sähköposti
  2. E-lasku (vain Suomessa)
  3. Paperilasku

Suosittelemme sähköpostilaskun tai e-laskun käyttöä. Laskutustietoja voi muokata oman kaupan asetuksissa.

 

Takaisin kaikkiin ohjeisiin

 

 

Jäikö jokin askarruttamaan?

Kysy rohkeasti, kerromme mielellämme lisää!

Pyrimme vastaamaan kaikkiin kysymyksiin 24 tunnin kuluessa!

Tämä sivusto käyttää evästeitä palvelujemme tuottamista varten. Käyttämällä sivustoamme, sinun oletetaan lukeneen ja ymmärtäneen Tietosuojakäytäntömme, jossa kerrotaan mm. evästeiden käytöstä ja miten näiden käyttö voidaan estää.