Ulkoista logistiikka nyt – saat joka kolmannen lähetyksen keräilyn veloituksetta maaliskuun 2018 ajan


Lopeta Varastotetris ja ulkoista verkkokauppasi logistiikka helposti ja vaivattomasti NettiVarastolle. NettiVarasto on helppo ja joustava logistiikkaratkaisu kasvaville verkkokaupoille. NettiVaraston asiakkaana voit testaa helposti ja riskittömästi kansainvälisiä toimituksia vaikka yhdellä lähetyksellä.

Tarjous MyCashflow kauppiaille

Aktivoi NettiVarasto MyCashflow verkkokauppaasi helmikuussa 2018 ja saat joka kolmannen keräilyn maaliskuun aikana veloituksetta. Etusi rahallinen arvo riippuu lähetysten määrästä sekä lähetysten koosta.

  • Aktivoi integraatio verkkokaupassa
  • Pyydä NettiVarasto tunnukset integraation avaamiseksi info@nettivarasto.fi
  • Siirrä tuotevarastosi NettiVarastolle Tallinnaan helmikuun aikana.

Lopeta VarastoTetris ja keskity luomaan asiakkaillesi lisäarvoa. NettiVarasto hoitaa puolestasi tuotteiden varastoinnin ja lähettämisen.

Toimi nopeasti ja saat maaliskuun 2018 aikana joka kolmannen keräilyn veloituksetta! Lähetysten varsinaiset logistiikkakulut laskutetaan toteutuneen mukaisesti kaikilta lähetyksiltä hyödyntäen NettiVaraston edullisia volyymisopimuksia.

Helpota arkeasti ja vapauta aikaasi varastonpyörittämiseltä

Voit ulkoistaa logistiikan NettiVarastolle vaikka yhdellä lähetyksellä kuukaudessa. Ei aloitusmaksuja eikä kiinteitä kuukausikuluja! Maksat vain tehdyistä tapahtumista.

Ota NettiVarasto käyttöön MCF-verkkokaupassasi ja vahvista asiakkuutesi info@nettivarasto.fi, mainitse vahvistaessasi tunnus MCF2018 hyödyntääksesi edun.

 

Mikä NettiVarasto?

Nettivarasto on helppokäyttöinen ja edistyksellinen verkkokaupan varastointipalvelu, jossa ulkoistat tuotevarastosi Nettivaraston huolehdittavaksi. Näin sinun ei tarvitse investoida omaan varastoon ja henkilökuntaan, jolloin voit keskittyä olennaiseen – myyntiä tuottavaan työhön!

Tilaustiedot välitetään automaattisesti Nettivarastolle, joka toimittaa tavarat asiakkaille nopeasti ja luotettavasti.

  • Helppo ja näppärä käyttöönotto.
  • Ei kiinteitä kuukausimaksuja, ei aloitusmaksua.
  • Sopii sekä pienille että suurille verkkokaupoille.
  • Varastosaldot pysyvät aina ajan tasalla verkkokaupassasi.

Palvelun käyttöönotto: https://service.nettivarasto.fi/
NettiVaraston Servicesta löydät myös ajantasaisen hinnaston palvelun käytöstä.

Kampanjan ehdot

Tarjous koskee MCF kauppiaita, jotka vahvistavat yhteistyön NettiVarastolle helmikuun loppuun mennessä. Tarjousta ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Edun arvo alkaen 3,10€-8,10 € / veloitukseton keräily riippuen lähetyksen koosta. Etu ei koske lavakuljetuksia. Alennus myönnetään %-alennuksena keräilyn osuudesta laskutuksessa. Joka kolmas keräily veloituksetta hyvitetään 33% alennuksena maaliskuun laskulla keräilyn osuudesta. Koskee uusia MCF verkkokaupalla Nettivarastolle ulkoistavia asiakkaita, jotka vahvistetaan 28.2.2018 mennessä. Kaikkiin mainittuihin hintoihin lisätään arvonlisävero.

Jäikö jokin askarruttamaan?

Kysy rohkeasti, kerromme mielellämme lisää!

Pyrimme vastaamaan kaikkiin kysymyksiin 24 tunnin kuluessa!

Tämä sivusto käyttää evästeitä palvelujemme tuottamista varten. Käyttämällä sivustoamme, sinun oletetaan lukeneen ja ymmärtäneen Tietosuojakäytäntömme, jossa kerrotaan mm. evästeiden käytöstä ja miten näiden käyttö voidaan estää.