Miksi Nettivarasto


Miksi valitsen Nettivaraston?

Nettivarasto siirtää verkkokauppasi varaston pilviaikaan. Palvelumme hoitaa verkkokauppasi lähetykset, tavaran vastaanoton sekä varastoinnin automaattisesti. Nettivarasto on suunniteltu juuri verkkokaupoille. Näppäräksi pienille sekä suurille. Uuden ajan varastointipalvelumme käyttöönotto on helppoa ja ilmaista. Palvelu toimii suoraan yleisimpien verkkokauppojen kanssa.

Miksi ulkoistaa varasto?

Ulkoistamalla varastoinnin ja logistiikan hoidon, voit itse keskittyä tuottavampaan työhön ja kasvaa vapaasti ilman huolia kasvun tuomista resurssipaineista. Pääset myös hyödyntämään suurien lähetysmäärien luomista eduista, kuten edullisemmista lähetysmaksuista ja nopeista toimituksista Suomeen ja globaalisti. Varastomme on aina valmiina toimittamaan tilauksia ja voit heittää huolet varastohenkilökunnan loma-ajoista ja sairastumisista romukoppaan.

Miten Nettivarasto toimii?

Kun verkkokauppa on integroitu Nettivarastoon, toimivat varastoinnin ja lähetysten toiminnot lähes automaattisesti.

  1. Verkkokauppaan saapuu tilaus
  2. Tilaus siirtyy automaattisesti Nettivarastolle toimitettavaksi
  3. Nettivaraston kerää tilauksen tuotteet hyllystä ja pakkaa ne huolellisesti lähetykseksi
  4. Lähetykseen liitetään lähetysasiakirjat esim. kuitti ja pakettikortit ja asetetaan kuljetusyhtiön noudettavaksi
  5. Tilaus verkkokaupassa päivittyy käsitellyksi automaattisesti
  6. Asiakkaalle lähtee toimitusvahvistus ja mahdollinen lähetyksen seurantakoodi.

Kaikki tavaralähetykset tilataan Nettivaraston varastolle, jossa varastohenkilökuntamme hyllyttää tuotteet ja asettaa näille uudet saldot. Saldotiedot päivittyvät verkkokauppaan automaattisesti integraation kautta.

 

 

Jäikö jokin askarruttamaan?

Kysy rohkeasti, kerromme mielellämme lisää!

Pyrimme vastaamaan kaikkiin kysymyksiin 24 tunnin kuluessa!

Tämä sivusto käyttää evästeitä palvelujemme tuottamista varten. Käyttämällä sivustoamme, sinun oletetaan lukeneen ja ymmärtäneen Tietosuojakäytäntömme, jossa kerrotaan mm. evästeiden käytöstä ja miten näiden käyttö voidaan estää.