Muistilista tavarantoimittajille


Tavaratoimituksia lähetettäessä tai tilattaessa, kannattaa muistuttaa tavarantoimittajia muutamista Nettivaraston toimintaa auttavista asioista.

  • Tuotteista tai lähetyslistasta tulee löytyä tuotekoodi, joka on myös Nettivaraston järjestelmässä. Koodi voi olla varsinaisessa koodi-kentässä, ”toimittajan koodi” -kentässä tai ”EAN-koodi” -kentässä.
  • Vastaanottajan nimessä tulee lukea myös verkkokaupan tai sitä hallinnoivan yrityksen nimi esim. ”Oma verkkokauppa c/o GoGoSend”. Näin varastolla on helpompi kohdistaa saapuva tavaraerä.
  • Jos mahdollista, tavaratoimittaja voi lisätä toimituksen dokumentteihin NV-viite -tiedon.
  • Tavaratoimitukset on toimitettava Nettivaraston varastolle saakka. Tavaroita ei noudeta esim. postitoimistosta.
  • Jos tuotteet saapuvat kuormalavoilla, suosittelemme EUR-kokoisia ehjiä (120 cm x 80 cm) kuormalavoja. Jos tavarat varastoidaan lavojen päällä, joutuu Nettivarasto siirtämään tavarat EUR-lavoille, josta aiheutuu lisäkustannuksia kauppiaalle.

 

Takaisin kaikkiin ohjeisiin

 

Jäikö jokin askarruttamaan?

Kysy rohkeasti, kerromme mielellämme lisää!

Pyrimme vastaamaan kaikkiin kysymyksiin 24 tunnin kuluessa!

Tämä sivusto käyttää evästeitä palvelujemme tuottamista varten. Käyttämällä sivustoamme, sinun oletetaan lukeneen ja ymmärtäneen Tietosuojakäytäntömme, jossa kerrotaan mm. evästeiden käytöstä ja miten näiden käyttö voidaan estää.