Palvelut > Tuotekuvaus


TUOTEKUVAUS

Tee tuotteistasi myyvät laadukkailla tuotekuvilla. Verkkokalvot ovat verkkokaupan tärkein kanava ostopäätöstä tekevään osapuoleen. Tuotekuvien on oltava laadukkaita ja niiden pitää esitellä tuotteen ominaisuudet yksityiskohtaisesti. Syvättyjen still-kuvien rinnalle on noussut yhä enemmän liikuteltava kuva, joka mahdollistaa tuotteen tarkastelun eri kuvakulmista.

Tarvitsetko tuotekuvia verkkokauppaan tai ihan vaan muuhun markkinointikäyttöön? Meiltä saat juuri tarpeisiisi sopivan ratkaisun.  Tilaa siis nyt studiolaatuiset tuotekuvat verkkokauppaasi! Valokuvauspalvelut korkean resoluution kuvista laadukkaisiin 360 kuviin. Valitset vain ne tuotteet, jotka haluat kuvata.

3D-KUVAUS

Jos valokuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, pyöriteltävä 3D-kuva kertoo enemmän kuin tuhat valokuvaa. 3D-kuvat mahdollistavat verkkokaupan asiakkaalle parhaan mahdollisen digitaalisen kokemuksen: asiakas voi vapaasti pyöritellä sekä tarkastella kuvaa lähempää – aivan kuin tuote olisi asiakkaan kädessä. Kokeile itse pyörittelemällä ja tarkastelemalla esimerkkikuvia.

Esimerkkikuva: 3D8
Esimerkkikuva 3D20
Esimerkkikuva: 3D40
Esimerkkikuva: 3D40

STILL-KUVAUS

Huippulaatuiset sekä korkearesoluutioiset Still-kuvat sopivat vaativiin kuvaustarpeisiin. Still-kuvat soveltuvat myös printtimedian vaativiin tarpeisiin. Kuvat ovat käytössä valmiiksi syvättyinä.

Esimerkkikuva: Still-1
Esimerkkikuva: Still-4

Ota alta löytyvällä lomakkeella yhteyttä ja kysy lisää!

Jäikö jokin askarruttamaan?

Kysy rohkeasti, kerromme mielellämme lisää!

Pyrimme vastaamaan kaikkiin kysymyksiin 24 tunnin kuluessa!