Tuotepakettien kokoamisen toimeksiannot


Tuotepaketteja voidaan keräillä osana normaalia keräily- ja pakkamisprosessia, mutta sen lisäksi Nettivaraston palveluvarasto voi koota myös monimutkaisempia tuotepaketteja tai myyntipakkauksia myöhemmin tapahtuvaa lähettämistä varten.

Toimintaohje kokoamisen toimeksiantoon

Kokoamisohje toimeksiantoon tehdään sisäänoston avulla, jonka jälkeen asiakaspalvelua pyydetään toteuttamaan toimeksianto.

  1. Tee uusi sisäänosto. Yksi sisäänosto yhtä toimeksiantoa kohden. Samalle toimeksiannolle voit koota useitakin tuotteita.
  2. Määrittele koottaville lopputuotteille oma tuotenimi ja tuotekoodi. Lisää ne sisäänostolle ja määritä koottava määrä per nimike.
  3. Lisää samalle sisäänostolle myös ne osat, joista lopputuote kootaan. Jokainen osa tulee olla oma tuotteensa. Määritä jokaiselle osalle se määrä, joka tulee poistumaan saldolta, kun toimeksianto on saatu valmiiksi. Määritä vähennettävä saldo negatiivisena lukuna esim. -4.
  4. Kirjoita sisäänostolle vielä ohjeet kokoamisesta ja sen eri vaiheista.
  5. Kun sisäänosto/toimeksianto on valmis, lähetä sähköposti asiakaspalveluumme ja pyydä sen toteuttamista. Saat arvioin toteuttamisen aikataulusta.

Esimerkki

Halutaan koota 5 kpl lopputuotetta nimeltä ”lopputuote”. Tämä tuote sisältää kolme eri osaa: ”osa 1”, ”osa2” ja ”osa3”. Yhdessä kappaleessa lopputuotetta on seuraavat osat:

Osa1: 1 kpl

Osa2: 1 kpl

Osa3: 3 kpl

 

Sisäänostolle kirjattaisiin:

Lopputuote: 5 kpl

Osa1: -5 kpl

Osa2: -5 kpl

Osa3: -15 kpl

 

Takaisin kaikkiin ohjeisiin

 

Jäikö jokin askarruttamaan?

Kysy rohkeasti, kerromme mielellämme lisää!

Pyrimme vastaamaan kaikkiin kysymyksiin 24 tunnin kuluessa!

Tämä sivusto käyttää evästeitä palvelujemme tuottamista varten. Käyttämällä sivustoamme, sinun oletetaan lukeneen ja ymmärtäneen Tietosuojakäytäntömme, jossa kerrotaan mm. evästeiden käytöstä ja miten näiden käyttö voidaan estää.