Varaston vakuutukset


Nettivarasto pitää hyvää huolta tuotteistasi! Varastomme ovat moderneja, turvallisia ja siistejä. Olemme varautuneet myös yllättäviin tilanteisiin vakuuttamalla varastossamme olevat tavarat.

Vakuutuksemme kattavuus

Vakuutuksemme kattaa kaikki Nettivaraston henkilökunnan tai alihankkijoiden aiheuttamat vauriot tavaralle. Vakuutus kattaa esimerkiksi tilanteen, jossa varastohylly kaatuu trukin törmäyksessä (tapausta ei koskaan tapahtunut) ja asiakkaamme tavarat vaurioituvat.

 

Suositellut lisävakuutukset

Nettivaraston vakuutus on ns. vastuuvakuutus. Vakuutus ei kata tilannetta, jossa tavara vahingoittuu ulkopuolisen tahon sitä vaurioittamana. Tällöin tavaralle tarvitaan ns. varastoitavan tavaran yleisvakuutus. Tämän vakuutukset ottaminen on vapaaehtoista, mutta suositeltavaa.

Jos pääsyt vakuuttamaan varastosi yleisvakuutuksella, ole hyvä ja tarvittaessa pyydä Nettivarastolta lisätietoja, joita osa vakuutusyhtiöistä tarvitsee.

 

Takaisin kaikkiin ohjeisiin

Jäikö jokin askarruttamaan?

Kysy rohkeasti, kerromme mielellämme lisää!

Pyrimme vastaamaan kaikkiin kysymyksiin 24 tunnin kuluessa!

Tämä sivusto käyttää evästeitä palvelujemme tuottamista varten. Käyttämällä sivustoamme, sinun oletetaan lukeneen ja ymmärtäneen Tietosuojakäytäntömme, jossa kerrotaan mm. evästeiden käytöstä ja miten näiden käyttö voidaan estää.