Toiminnan aloittaminen

Toiminnan aloittaminen Nettivarastolla on helppoa ja nopeaa yleisimpiin verkkokauppa-alustoihin. Tämä ohje sekä myOGO opastavat integroinnissa. Autamme myös mielellämme palvelun käyttöönoton kanssa, joten ota rohkeasti yhteyttä: service@ogoship.com. Tässä siis ensimmäiset stepit:

  1. Luo tunnukset veloituksessa Nettivaraston järjestelmään: my.OGOship.com
  2. Tutustu myOGOn käyttäjän tutorialiin.
  3. Asenna integraatio verkkokauppaan tai luo tuotenimikkeet suoraan myOGOon. Lisätietoja integraatiosta täältä. 
    Mikäli käytät palvelua ilman integraatiota, luo tuotteet järjestelmään manuaalisesti tai käytä xlsx-lomaketta tuotetietojen lataamiseksi.

Nyt varastonhallinta on valmis. Seuraavaksi on vuorossa toimittaa fyysiset tuotteet yhdelle meidän varastollemme.

  1. Toimita tuotteet Nettivarastolle. Voimme järjestää tämän puolestasi. Tilaa nouto: service@ogoship.com.
  2. Luo ensimmäinen sisäänosto myOGOssa. Listää tuotenimikkeet ja saapuvat määrät.
  3. Olemme valmiit lähettämään tuotteesi ja sinä voit keskittyä luomaan kasvua.

Nettivaraston varastojärjestelmä

Ensimmäiseksi suosittelemme luomaan tunnukset varastojärjestelmään osoitteessa: my.OGOship.com. Varastojärjestelmä on koko toiminnan ydin ja sieltä näet aina varaston tuotteiden ja tilausten nykyhetken juuri sellaisena kuin se on. Service-palveluun tehdään myös ensimmäiset asetuksen toiminnan aloittamista varten. Käyttäjätunnusten tekeminen palveluun on täysin ilmaista ja suosittelemme kokeilemaan järjestelmän käyttöä heti ensimmäiseksi. Ensimmäiseksi taustapalvelussa kannattaa luoda itselle oma testikauppa, johon voi luoda omia tuotteita. 

Asenna integraatio

Palvelujamme voi käyttää joko ilman integraatiota tai integraation kanssa. Kun oma verkkokauppa on integroitu Nettivaraston taustajärjestelmän kanssa, päivittäinen toiminta on hyvin automaattista, jolloin tilaus- ja tuotetiedot siirtyvät automaattisesti eri järjestelmien välillä. Olemme tehneet valmiita integraatioita suosituimpiin verkkokauppa-alustoihin ja integraatiot ovat kauttamme ilmaiseksi saatavilla. Ole hyvä ja tutustu erillisiin ohjeisiin eri integraatioista ja näiden asennusohjeista. Kun integraatio on asennettu, järjestelmä toimii, jos tuotenimikkeet ja tilaukset siirtyvät omasta järjestelmästä Nettivaraston järjestelmään. Muista myös avata toimitustavat käyttöön myOGOssa ja linkittää verkkokaupan toimitustavat avatuille kuljetusmuodoille.

Tavaran toimittaminen varastolle

Tavaratoimituksen varastolle voi tehdä koska tahansa ja otamme tavarat vastaan. Jos sinulla on toiminnassa jo toimiva verkkokauppa, suosittelemme tavaroiden toimittamista varastollemme vasta kun integraatio on testattu toimivaksi. Näin vältytään mahdollisilta toimintakatkoksilta. Voit tutustua erillisiin tavaratoimituksen ohjeisiin.

Sopimus

Sopimusta varten tarvitsemme normaalit yritystiedot, jotka voi joko lähettää meille sähköpostilla palveluneuvottelijallemme tai ne voi syöttää myOGO -järjestelmään oman kaupan kohdalle. Järjestelmän käyttö, integraatiot ja tavaratoimitukset varastolle voidaan tehdä jo ennen sopimusta. Sopimus tulee olla voimassa ennen ensimmäistä tavaralähetystä varastolta ulos.