Uuden kaupan luominen

Nettivaraston järjestelmässä "kauppa" tarkoittaa yhtä verkkokauppaa tai muuta varastolistausta. Voit luoda samalla käyttäjätunnuksella useammankin kaupan, jos haluat ylläpitää useita verkkokauppoja tai useita varastonäkymiä. Uusi kauppa luodaan "kaupat" sivulta "lisää uusi" napista

Tarvittavat tiedot

Kun luot uutta kauppaa, ole hyvä ja täytä kaikki pakolliset tietokentät, kuten kaupan nimi, osoitetiedot jne. Itse kauppaa hallitsevan yrityksen tiedot ja "lähettäjän tiedot" ovat erillisiä tietoja. Voit lähettää tavaraa siis eri nimellä kuin virallinen yrityksesi nimi on. Muista tallentaa tiedot!

Rajapinnan tunnukset

Kun olet asentamassa integraatiota, saat tarvittavat rajapinnan tunnukset kauppasi asetuksista. Voit luoda rajapinnan tunnukset heti kun olet luomassa kauppaa, tai voit tulla takaisin asetussivulle luomaan ne myöhemmin. Kaupallesi luodaan automaattisesti uniikki ID. Tarvitset integraatioita varten myös salausavaimen, jonka voit generoida napista. Muista tallentaa tiedot!

Toimitustavat

Voit aktivoida niin monta toimitustapaa käyttöösi kuin haluat. Toimitustapojen aktivointi tapahtuu myOGOssa Kaupan asetukset sivulla. Kun aktivoit toimitustapoja, ne tulevat valittaviksi käyttöön myOGOssa tilauksille. Muista linkittää myOGOn toimitustapa ja verkkokaupan toimitustapa toisiinsa.

Lopuksi

Nyt kaikki tarvittavat tiedot on asetettu. Kaupastasi puuttuu vielä tuotetiedot, joita voi tuoda järjestelmään joko verkkokauppaintegraation kautta tai manuaalisesti ne sinne tekemällä. Tuotetietoja voi tuoda järjestelmään myös excel-import -toiminnolla. Näistä toiminnoista saat lisätietoa erillisistä ohjeista.