Asiakastarinat

Tant och Farbrorin verkkokaupan voimakas kasvu lisäsi paineita saada kaikki tilaukset toimitettua nopeasti ja tehokkaasti. Ennen pitkää pakkaaminen ja lähettäminen sekä tuotteiden varastoiminen kävi liian haasteelliseksi hoitaa omin voimin, ja logistiikan sekä varastoinnin hoitamiseen tarvittiin uusi ratkaisu. Nettivarasto/OGOship valikoitui kumppaniksi erinomaisen asiakaspalvelun sekä helpon verkkokauppa-alustan integraation ansiosta. 

Pienet asiat ja yksityiskohdat merkitsevät. Artiks perustettiin kesäkuussa 2018 tuomaan tunnelmaa jokaiseen kotiin. Perustajien, Patrikin ja Henrikin, intohimo taiteeseen ja sisustamiseen vaikuttivat vahvasti päätökseen perustaa verkkokauppa, joka tarjoaa asiakkailleen uskomattoman laajan valikoiman ainutlaatuisia ja tyylikkäitä seinätaideteoksia - parhaaseen mahdolliseen hintaan, joustavasti kaikkialle maailmassa.

Mukama Oy perustettiin alkuvuodesta 2013.  Mukaman tuotteet muuttavat käsityksesi niistä tavaroista, joita kannat päivittäin mukana. Mukama myy verkossa hyvin suunniteltuja ja huolella korkealaatuisista materiaaleista valmistettuja tuotteita, ympäristö huomioiden. Tuotteita, jotka toimivat ja täyttävät tarkoituksensa yhä uudelleen ja uudelleen vielä vuosia. Lue miten Mukama on valloittanut maailman.

Varastoinnin ja logistiikan ulkoistus kasvun mahdollistajana - Sens.fi ulkoisti logistiikan Nettivarastolle ja satsasi tuotekehitykseen. Lue miten Sens.fi on kokenut ulkoistuksen hyödyt.