Sens.fi ulkoisti logistiikan Nettivarastolle ja satsasi tuotekehitykseen

Varastoinnin ja logistiikan ulkoistus kasvun mahdollistajana

Sens.fi ulkoisti logistiikan Nettivarastolle ja satsasi tuotekehitykseen

Vajaan vuoden markkinoilla toiminut verkkokauppa Sens.fi on kehittänyt kotimaisen tuoteinnovaation balayage -värjäyksen tarpeisiin. Sens.fi -verkkokaupan tuottava SENS Europe Oy on Suomesta ponnistava eurooppalainen yritys, joka tarjoaa laadukkaita kauneudenhoitoon ja hyvään elämän laatuun liittyviä tuotteita kaikille naisille (ja vähän miehillekin). Verkkokaupan perustamisen ensivaiheissa varastoinnin ja logistiikan operaatiot päätettiin ulkoistaa asiantuntijalle, jolloin yrityksen resurssit riittivät tehokkaammin tuotekehitykseen, myynnin kasvattamiseen sekä tuotebrändin rakentamiseen ja markkinointiin. Sens Europen toimitusjohtana Heikki Niemelä korostaa, että yhteistyö Nettivaraston kanssa on ollut kustannustehokasta, joustavaa ja luotettavaa.

Logistiikan ja varastoinnin järjestäminen ilman omia investointeja oli myös järkevää. ”Olemme pystyneet keskittymään tuotevalikoiman suunnitteluun ja omien Sens Balayage hiustenhoitotuotteiden kehitystyöhön” Niemelä jatkaa. Toiminnan aloitus oli myös nopea ja helppo, koska valittuun Vilkas-verkkokauppaan oli valmiina maksuton integraatio. Sens.fi on verkkokauppana alkutaipaleella ja tuotevalikoima kasvaa ripeää vauhtia. Tällä hetkellä käynnissä on tuotekehitystyö oman kampaamotasoisen tuotesarjaan parissa. Ensimmäiset Sens Balayage -tuotemerkillä myytävät hiustenhoitotuotteet ovat jo myynnissä.

Tuotteista ja markkinoinnista vastaa kampaamoalan kilpailuissa palkittu nuori ammattilainen Amanda Lehtinen. Varastoinnin ja logistiikan ulkoistaminen Nettivarastolle varmistaa, että logististen operaatioiden toiminnan skaalautuvuus on huippuluokkaa. Tuotteiden määrä saa kasvaa rajusti ja toimitukset on mahdollista käynnistää heti vaikka globaalisti kilpailukykyisillä hinnoilla. Niemelä toteaa myös, että ”kehitystoiveitamme on kuunneltu ja niitä on viety ratkaisukeskeisesti eteenpäin. Nettivaraston palvelu joustaa ja pystymme skaalaamaan toimintaa helposti isommaksi, kun liiketoiminta kasvaa.” Sens.fi on perustettu tarjoamaan laadukkaan valikoiman erilaisia kauneudenhoitoon liittyviä tuotteita korkealaatuisista shampoista arkisiin kynsileikkureihin. Kaikkea mitä nainen tarvitsee itsestään huolehtimiseen ja hemmotteluun järkevällä hinta-laatusuhteella.

Lisätietoja
Nettivarasto, Matilda Kivinen p. +358 40 160 9141 | www.nettivarasto.fi
Sens Europe, Heikki Niemelä p. +358 40 661 4881 | www.sens.fi