Siirrä verkkokauppasi aidosti verkkoon!

Verkkokauppiaan liiketoiminta on suurelta osin nimensä mukaisesti verkossa. Verkkokauppiaan myymälä on verkossa, asiakkaat ovat verkossa, asiakaspalvelu tapahtuu verkossa sekä ostamisen kiinnostuksen tekeminen tapahtuu verkossa. Tämä ei kuitenkaan takaa sitä, että verkkokauppias itse olisi ajasta ja paikasta riippumaton. Tuotteita lähetetään ja varastolla on päivittäistä askaretta. Verkkokauppa on kyllä verkossa, mutta fyysisten tuotteiden lähettäminen tarvitsee fyysistä läsnäoloa.

Etä-Verkkokauppias….

Fyysistä läsnäoloa vaaditaan verkkokaupassa vain hyvin harvaan asiaan. Tilausten käsittelyyn tarvitaan työvoimaa, kuten varastointiin, paketointiin ja lähettämiseen sekä palautusten käsittelyyn. Varastoinnin ulkoistamalla voit vapauttaa aikaasi varaston fyysiseltä käsittelyltä ympäri vuoden ja keskittyä palvelemaan asiakkaitasi, kampanjoimaan ja parantamaan verkkokaupan SEO-ominaisuuksia.

Ulkoistamalla logistiikan saat vapautettua aikaasi ympäri vuoden tuottavampaan työhön. Siirtämällä fyysisen tavaranhallinnan NettiVarastolle varmistat, että logistiikkasi kehittyy uusien teknologioiden ja trendien mukaisesti. Verkkokauppasi tilaukset käsitellään automaattisesti ja toimitukset lähtevät nopeasti asiakkaillesi. Verkkokauppiaana voit kampanjoida niin paljon kuin haluat ilman stressiä toimituspiikeistä tai varastohenkilökunnan riittävyydestä.

Muutamassa minuutissa aidosti verkkoon

Verkkokauppasi siirtyminen kokonaan verkkoon on vain 5 minuutin integraation päässä. Nettivaraston varastonhallintajärjestelmä sekä valmiit integraatiot varmistavat toiminnan aloittamisen vaivattomasti ja sisältyvät hintaan. Jätä yhteystietosi alla ja ota ensimmäinen askel kohti ajasta ja paikasta riippumatonta työskentelyä!

Tutustu myös blogiimme miten kasvattaa verkkokaupan myyntiä 3PL-yrityksen kanssa TÄSTÄ.

Blogin kirjoitti Matilda Kivinen
Matilda vastaa NettiVaraston asiakkuuksista, myynnistä ja markkinoinnista.

Contact Us