Story of Mukama

Mukama mahdollistaa laadukkaita käyttökokemuksia arjessa mukana kannettavilla käyttöesineillä.

Mukama Oy perustettiin alkuvuodesta 2013. Verkkokauppa avattiin saman vuoden lopulla kovan koodauksen, suunnittelun, pitkien iltojen ja lukemattomien kahvikupillisten lopputuloksena. Mukaman tuotteet muuttavat käsityksesi niistä tavaroista, joita kannat päivittäin mukana. Mukama myy verkossa hyvin suunniteltuja ja huolella korkealaatuisista materiaaleista valmistettuja tuotteita, ympäristö huomioiden. Tuotteita, jotka toimivat ja täyttävät tarkoituksensa yhä uudelleen ja uudelleen vielä vuosia.

Mukaman alkutaipaleella verkkokaupan varastointi ja logistiikka ulkoistettiin NettiVarastolle. Näin Mukaman perustajat, Karlo Koskitanner ja Mikko Ikonen, pystyivät keskittymään verkkokaupan oleelliseen osaan, verkkokaupan sisällöntuotantoon, markkinointiin sekä asiakaspalveluun ja jälkimarkkinointiin.

Jo Mukaman esimmäisessä vaiheessa lähdettiin rakentamaan verkkokauppaa kansainvälisille verkkokauppamarkkinoille. Kotimaan lähetysten osuus verkkokaupan kaikista lähetyksistä on nykyisin vajaa kolmasosa ja kuluneen 12 kk:n aikana toimituksia on lähtenyt 93 eri maahan.

Kasvuvauhti on ollut markkinaa nopeampi. Viiden vuoden aikana Mukama on vakiinnuttanut asemansa kansainvälisten verkkokauppojen markkinassa tarjoten asiakkailleen laatutuotteita arkipäivän tilanteisiin. Tilausmäärän kasvu oli 80% vuonna 2017 edelliseen vuoteen verrattuna.

NettiVarasto hoitaa Mukaman fyysisen tavaraliikenteen. Tuotteet saapuvat suoraan NettiVarastolle huolellisesti valittujien valmistajien ja maahantuojien toimittamana. Varastolla tuotteet käyvät läpi laadunvarmistuksen ennen myytiin asettamista. NettiVarasto mahdollistaa tilausten toimituksen käsittelyn nopeasti vuoden ympäri ilman sesonkiaikojen  resurssointiongelmia. Mukaman asiakkaat saavat tilauksensa ympäri maailman asiakaslupauksen mukaisesti nopeasti ja huolellisesti pakattuna.

Varastoinnin ja logistiikan ulkoistaminen on mahdollistanut Mukamalle heti ensiaskeleista alkaen kansainvälisesti kilpailukykyiset logistiikkasopimukset, tilausten käsittelyn nopeasti ja tehokkaasti sekä mahdollisuuden keskittyä luomaan kasvua ja kansainvälistä myyntiä ilman huolta tilausten käsittelystä tai varastoinnista.

Lataa referenssikuvaus

Tutustu Mukama Verkkokauppaan.