Weekendbee tarjoaa vastuullista kuluttamista

Ekologisia valintoja jokaiseen makuun

NettiVarasto on mukana Weekendbeen matkassa muuttaa maailmaa yksi ostopäätös kerrallaan. Kotimainen verkkokauppa Weekendbee mahdollistaa verkko-ostamisen, jossa taustalla on ekologiset valinnat. NettiVarasto tukee liiketoimintaa tarjoamalla logistisen ratkaisun, joka varmistaa, että tilaus-toimitusketju on kestävän kehityksen mukainen.

Tuhoaako urheiluvaatteesi luontoa?

Vastuullisten urheiluvaatteiden löytäminen ja ostaminen on nyt helppoa uuden kotimaisen verkkokaupan ansiosta. Alkusyksystä avautunut, suomalainen Weekendbee.com on eettisesti ja ekologisesti tuotettujen urheiluvaatteiden valikoimaan keskittynyt verkkokauppa.

Vastuullisesti tuotetut urheilu- ja ulkoiluvaatteet kasvattavat suosiotaan kun kuluttajat tulevat tietoisemmaksi erilaisten materiaalien ja tuotantomenetelmien ympäristöystävällisyydestä ja eettisyydestä. Tuotteiden löytäminen on tähän asti saattanut olla haastavaa, sillä valmistajat ovat usein pieniä kansallisia yrityksiä.

Weekendbee-verkkokaupan vastuulliset tuotteet on valikoitu suomalaisilta brändeiltä kuten Népra ja Pure Waste sekä kansainvälisiltä brändeiltä kuten Picture Organic ja prAna, jotka noudattavat eettisen yrityksen tuotantotapoja koko arvoketjussaan. Tähän sisältyvät tuotteiden valmistustavat, käytetyt materiaalit sekä koko arvoketjun vastuullisuus. Esimerkiksi perinteiset kuorivaatteet ovat kyllästettyjä haitallisilla PFC-kemimaaleilla, jotka liukenevat luontoon sekä tuotanto- että vaatteen käyttövaiheessa. PFC-kemikaaleille on olemassa luontoystävällisiä kylläste- ja kangasvaihtoehtoja, joita eri vastuulliset urheiluvaatevalmistajat tarjoavat valikoimissaan.

Weekendbee-verkkokaupan valikoimaan kuuluu ensivaiheessa suosituimpia urheiluvaatteita kuten t-paitoja, toppeja, legginsejä, kerrastoja, huppareita sekä kevyitä takkeja. Valikoima laajenee syksyn mittaan uusilla tuotteilla.

“Tärkeintä on opettaa ihmisille uudenlaista kulutuskäyttäytymistä”, sanoo Aissa Paronen, toinen verkkokaupan perustajista. “Ennen ostosta tulisi miettiä tuotteen koko elinkaarta, mistä se on tullut, miten se on tuotettu ja mihin se sopii omassa käytössä. Haluamme helpottaa vastuullisten urheiluvaatebrändien löytymistä sekä tukea ajattomien, monikäyttöisten ja pitkäikäisten valintojen tekemistä”.

Lisätiedot:

Weekendbee on vuonna 2018 perustettu suomalainen vastuullisten urheiluvaatteiden verkkokauppa. Verkkokaupan on perustanut pariskunta Aissa Paronen ja Jukka Saarikorpi. He ovat aktiivisia liikkujia ja ulkoilijoita ja haluavat tehdä vastuullisten urheiluvaatteiden löytämisestä ja ostamisesta helpompaa kaikille.

www.weekendbee.com

Lisätietoja antaa Aissa Paronen p. 040 7649523 tai aissa@weekendbee.com

Lisätietoja verkkokaupan logistiikkaan antaa Matilda Kivinen, p. 040 1609141 tai matilda@ogoship.com