Kasvata verkkokaupan myyntiä 3PL-yrityksen kanssa!

3PL kumppanille ulkoistaminen

Verkkokaupan prosessien tehokkuus korostuu verkkokauppamarkkinakilpailussa pärjäämisessa. Kuluttajien luottamus verkko-ostamista kohtaan vahvistuu ja maan rajat ylittävä verkkokaupan myynti kasvaa nopeasti. Verkkokauppiaiden on tehostettava toimintojansa ja löydettävä uusia tapoja sitouttaa asiakkaat ostamaan yhä uudelleen.

Voiko verkkokauppa olla keskittymättä vain ja ainoastaan ydinosaamiseensa?

Kilpailussa pärjääminen edellyttää, että verkkokauppa pystyy kohdistamaan ajankäyttönsä palvelemaan asiakkaitaan yhä henkilökohtaisemmin sekä markkinoimaan yhä paikallisemmin.
Siksi yhä useammat verkkokaupat siirtävät ydinprosesseistaan logistiikan 3PL-palveluntarjoajalle. Itse asiassa yli 85% Fortune 500 -yrityksistä käyttää 3PL palveluita.

Lopeta varastotetris ja vapauta aikaa

Varastoinnin ja lähetysten ulkoistaminen ei ole enää vain suurten yritysten etuoikeus. Itse asiassa ulkoistamisen hyödyt ovat suurempia toimijoille, joilla on pienet resurssit. Voit ulkoistaa koko logistisen prosessin: varastoinnin, tilausten käsittelyn ja pakkaamisen, toimitukset ja asiakaspalautukset.

Asiakkaasi tarvitsevat sinua - ei pakettisi

Verkkokauppiaan on yhä useammin tuottavampaa keskittyä lisäarvon tuottamiseen asiakkaalle kuin hoitaa itse logistista ketjua. Myyntiä,lisämyyntiä ja konversion parantamista voidaan kehittää markkinoinnilla, kampanjoinnilla sekä asiakaspalvelulla sekä jälkimarkkinoinnilla sekä varmistamalla hakukonelöydettävyyden. Ulkoistamalla varastoinnin ja logistiikan verkkokauppa voi varmistaa, että varaston teknologia pysyy ajantasalla kehityksen kanssa, rahtisopimukset neuvotellaan vuosittain ja varaston kapasiteetti riittää sesonkiaikoina. Lisäksi kansainväliset toimitukset käsitellään automaattisesti.

Miten valita paras 3PL palveluntarjoaja?

Kun päätät ulkoistaa logistiikan, tulee ensin tunnistaa paras palveluntarjoaja. Alla muutamia teemoja pohdittavaksi:

  • Varastonhallintajärjestelmä ja integrointi verkkokauppaan.
  • Toimitustapojen valikoima kotimaassa ja kansainvälisesti.
  • Läpinäkyvä hinnoittelu (kuukausimaksu, aloitusmaksu, nimikekustannukset, rivikustannukset jne.)
  • Varaston sijainti ja kapasiteetti.
  • Miten sisäänsaapuva tavara käsitellään?
  • Skaalautuvuus, kun toiminta kasvaa - hinnoittelu ja kapasiteetti.
  • Kansainväliset kuljetusmahdollisuudet.

Logistiikan ulkoistamisen edut

Vapaus keskittyä kasvuun
Viekö verkkokaupan varaston pyöritys aikaa itse ydinliiketoiminnalta? Voisiko ajan käyttää tehokkaammin? Varaston ulkoistus voi tuoda yrittäjälle aikaa keskittyä verkkomarkkinointiin ja myyntiin sekä verkkosivujen parantelemiseen, tuotekuvauksiin ja kasvuun.

Vuosien kokemus logistiikasta valmiina pakettina
Ulkoistetun varaston tarjoaja on jo hoitanut järjestelmän ja luonut logistiikka-alan verkostot. Esimerkiksi OGOshipillä on sopimukset logistiikka-alan yritysten kanssa kuljetuksista. Se tuo kuljetuksiin nopeutta ja kustannustehokkuutta. Ulkoistettu varasto ei myöskään vaadi investointeja toisin kuin oman järjestelmän rakentaminen. OGOship on suunnitellut varastonhallintajärjestelmän ja lisäarvopalvelun vastaamaan kasvavien verkkokauppojen vaatimuksia.


Tarpeitasi vastaava hinnoittelu ja skaalauksen helppous
Jos toimintasi on kasvussa tai ole laajentamassa uusille markkinoille, on kapasiteettia vaikea ennustaa etukäteen. 3PL kumppani tarjoaa joustavat tavan skaalata liiketoimintaa. Ulkoistetun varaston kanssaverkkokauppa voi esimerkiksi päästä eroon kiinteistä kiinteistö- ja ylläpitokuluista - OGOshipilla voit maksaa vain toiminnasta tai valita kiinteän pakettihinnan.

Sopiiko OGOship minulle?
OGOshipin kanssa voit ulkoistaa koko fyysisen tavaroiden varastoinnin ja logistiikan. Olemme rakentaneet palvelun erityisesti verkkokaupoille. Tärkeimmät arvomme ovat ”helppokäyttöisyys”, “yksinkertaisuus” ja “täysi automaatio”. Varastoinnin ja logistiikan ulkoistaminen ei voi olla helpompaa! Muutama klikkaus ja verkkokauppasi on integroitu OGOshipin varastonhallintaan.

Tutustu varastonhallintaohjelmaamme osoitteessa my.OGOship.com

Miksi valita NettiVarasto?
Automatisoidut tilausten käsittelyt
Veloitukseton startti
Monivarastointi mahdollisuus
Monikanavainen myynti -mahdollisuus
Ei minimi tilausmääriä
Ei minimi sopimuskautta
Kestävät toteutusvaihtoehdot
Kansainvälinen varastoverkosto