Lopeta VarastoTetris - ulkoista logistiikka NettiVarastolle

Ulkoista varastointi NettiVarastolle. MyCashFlow asiakkaana saat varaston siirron puoleen hintaan!

Aktivoi NettiVarasto MyCashflow verkkokauppaasi viimeistään joulukuussa 2018. Tarjoamme uusille MyCashFlow asiakkaille varaston siirron puoleen hintaan. Etu lasketaan varaston sisäänoston käsittelyyn ja koskee jokaista varastoa jonne tuotteita siirretään. Etusi rahallinen arvo riippuu ensimmäisen lähetyksen koosta.

Valitse tarpeisiisi sopiva varasto NettiVaraston kasvavasta varastoverkostosta. Voit varastoida useassa varastossa monivarasto-ominaisuuden avulla. Monivarastoinnissa voit toimittaa tilaukset lokaalisti ja globaalisti nopeasti ja tehokkaasti.

Mainitse koodi "MCF" asiakkuuden vahvistamisen yhteydessä.

 

Verkkokaupan varastointia vuosien kokemuksella

NettiVarasto on helppo ja joustava logistiikkaratkaisu, joka kattaa kaikki logistiikan tarpeesi yhdellä sopimuksella. Varastointi, lähetykset sekä tavaran vastaanotto hoituvat automaattisesti. Lisäksi saat käyttöösi edulliset logistiikan volyymisopimukset niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin. NettiVarasto ei sido käyttäjiään pitkiin sopimuskausiin tai kuukausimaksuihin, vaan veloittaa lähetyksistä käytön mukaan. Itse laajennuksen käyttö on maksutonta.

Nettivarasto on helppokäyttöinen ja edistyksellinen verkkokaupan varastointipalvelu, jossa ulkoistat tuotevarastosi Nettivaraston huolehdittavaksi. Näin sinun ei tarvitse investoida omaan varastoon ja henkilökuntaan, jolloin voit keskittyä olennaiseen – myyntiä tuottavaan työhön!

Tilaustiedot välitetään automaattisesti Nettivarastolle, joka toimittaa tavarat asiakkaille nopeasti ja luotettavasti.

  • Helppo ja näppärä käyttöönotto.
  • Ei kiinteitä kuukausimaksuja, ei aloitusmaksua.
  • Sopii sekä pienille että suurille verkkokaupoille.
  • Edulliset lähetyshinnat, ei kiinteitä kustannuksia.
  • Kilpailukykyiset toimitukset kansainvälisesti.
  • Voit valita tarpeisiin sopivat varastolokaation NettiVaraston varastoverkostosta.
  • Maksat vain toteutuneista tapahtumista.

 

 

 

Jätä yhteystietosi ja otamme sinuun yhteyttä!