NettiVarasto palveluksessasi

NettiVarasto on kasvukumppanisi.

Verkkokaupan logistiikan edelläkävijä

Jo vuodesta 2011 OGOship on ollut edelläkävijä verkkokaupan logistiikassa ja varastoinnissa. Hoidamme verkkokaupan fyysisten tavaroiden jakelun läpinäkyvästi, helppokäyttöisesti ja kustannustehokkaasti. Päätarkoituksemme ja ydinarvomme on asiakkaidemme liiketoiminnan kasvattaminen. Kaikki mitä teemme, jokainen lisäominaisuus, jonka lisäämme, teemme asiakkaidemme kasvun puolesta. OGOship toimii usealta verkostona toimivalta varastolta, joka laajenee nopeasti.

 

Keskitymme verkkokaupan logistiikkaan

Olemme luoneet palvelun, joka tukee erityisesti verkkokauppojen liiketoimintaa. Ohjelmistokehitys on keskeinen kilpailuetumme. Olemme luoneet my.OGOship.com varastonhallintaohjelmiston, joka tarjoaa verkkokaupoille suunnattuja ratkaisuja. Kehitämme palveluita ja lisäarvoa tuottavia ratkaisuja asiakkaidemme kasvun tueksi.

 

Laajeneva yhteistyöverkosto

Nettivarasto on kasvanut vuosien aikana palvelemaan verkkokauppoja niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. Laaja PRO-palvelu valikoimamme sekä laajeneva varastoverkosto on käytössäsi. Toivotamme tervetulleiksi uudet asiakkaat ja yhteistyökumppanit mukaan Nettivaraston kasvutarinaa. Olemme täällä tukeaksemme sinun liiketoimintasi kasvua.