Kansainväliset verkkokaupan toimitukset riskittömästi

Aloita kv-toimitukset jo tänään Nettivaraston kanssa

Nettivarasto lähettää lähetyksesi globaalisti - nopeasti, edullisesti ja helposti. Takaamme, että toimituksen korkea hinta tai sen hitaus eivät tule olemaan ongelmia asiakkaillemme.

Tyypillisiä hidasteita kansainvälisten toimitusten aloittamisessa on mm.:

  • Lähetysten hinta
  • Lähetysten hitaus
  • Lähetysten tulliasiakirjojen liittäminen, jos lähetys menee EU:n ulkopuolelle
  • Kuljetussopimusten hallinta, valinta ja ylläpito.

Nettivarasto on valikoinut parhaat mahdolliset kansainväliset toimitustavat ajatellen juuri verkkokaupan tarpeita. Toimitustavat ovat kaikkien Nettivaraston asiakkaiden käytettävissä. Voit aloittaa nopeasti ja helposti, sillä et tarvitse erillisiä sopimuksia kuljetusyhtiöiden kanssa.

Tarkastele kuljetusten hintoja toimitushintalaskurilla!

Laskuri näyttää logistiikan kustannuksia. Nettivaraston Pick&Pack hinnoittelu lisätään toimituksille. Tutustu myös esimerkkihintoihimme Case-hinnoitelussa

 

Tulliasiakirjat

Jos olet lähettämässä tavaraa EU:n tullialueen ulkopuolelle, tulee lähetyksen mukaan liittää asiakirjoja ja lisätietoja. Se mitä asiakirjoja ja lisätietoja lähetyksen yhteyteen tulee liittää, vaihtelee mm. toimitustavan, kohdemaan, sisällön ja arvon mukaan.

Nettivaraston asiakkaana sinun ei tarvitse huolehtia asiakirjojen liittämisestä, Nettivaraston tekee sen puolestasi. Me liitämme aina tarvittavat tiedot ja asiakirjat lähetyksiisi lähetysten tarpeiden mukaisesti.

 

Maan rajat eivät estä verkkokauppaa. Aloita kansainväliset toimitukset jo tänään!