Ulkoista verkkokaupan varasto joustavasti!

Varastointia pieniin ja suuriin tarpeisiin

Verkkokaupan logistiikan ulkoistaminen Nettivarastolle takaa joustavuuden liiketoiminnassa. Maksat vain käytetystä varastotilasta. Sinun ei tarvitse huolehtia varastonkapasiteetista tai henkilökunnan riittävyydestä. Nettivarasto on valmiina sesonkien tuomiin toimituspiikkeihin sekä toimintasi kasvuun. Maksat vain käytetystä varastotilasta päiväkohtaisesti.

Luotettavaa varastointia 

Ylläpidämme varastoillamme korkeaa laatu- ja turvallisuustasoa. Teemme parhaamme, jotta tuotteesi pysyvät turvassa. Henkilökuntamme on koulutettu käsittelemään tavaroita ja henkilötietoja huolellisesti. Varastosta johtuvat virhekeräilyjen tapahtuessa korvaamme ylimääräiset kustannukset ja korjaamme tilanteen mahdollisimman pian.

Voit milloin vain tarkastella reaaliaikaisesti varaston saldoja varastonhallintaohjelmassamme. myOGO on paikka jonne tiedot tilausten käsittelystä, varastoinnista ja raporteissa kerätään.

Monivarastointi - Valitse varastolokaatio verkkokauppasi tarpeisiin

Nettivarasto tarjoaa asiakkailleen kasvavan varastoverkoston hyvien kulkuyhteyksien lähellä. Tällä hetkellä palvelemme Tallinnan, Vantaan ja Göteborgin varastoilla. Valitse itsellesi parhaiten soveltuva varasto. Lisätietoja eri varastoiden tarjoamista palveluista löydän täältä.

 

 

 

NettiVarasto tarjoaa helppoa ja joustavaa varastointia verkkokaupan tarpeisiin!
Varastointi