Ulkoista verkkokauppasi varastointi ja lähetykset


Miksi ulkoistaa verkkokaupan logistiikka?

Ulkoistamalla varastoinnin ja logistiikan hoidon, voit itse keskittyä tuottavampaan työhön ja kasvaa vapaasti ilman huolia kasvun tuomista resurssipaineista. Pääset myös hyödyntämään suurien lähetysmäärien luomista eduista, kuten edullisemmista lähetysmaksuista ja nopeista toimituksista niin kotimaahan kuin kansainvälisesti. Varastomme ovat valmiina toimittamaan tilauksia ja voit heittää huolet varastohenkilökunnan loma-ajoista ja sairastumisista romukoppaan.

Ennenkaikkea lähetysten ulkoistaminen mahdollistaa liiketoimintasi KASVUN! Ulkoistamalla tilausten käsittelyn sekä fyysisen varastoinnin voit keskittyä oleelliseen.

 

7 syytä ulkoistaa logistiikka:

  1. Säästä aikaa ja rahaa. Sinun ei tarvitse investoida varastoon tai varastohenkilökuntaan.
  2. Joustavuus ja skaalautuvuus. Toimintasi kasvaessa, varastokumppanisi on valmis kasvuusi sekä tarjoaa lisäpalveluita kasvun tueksi.
  3. Maksimoi kasvun edellytykset. Keskity myyntiin ja markkinointiin.
  4. Paranna asiakastyytyväisyyttä. Voit keskittää enemmän aikaasi asiakkaisiin, kun lähetykset kulkevat ilman sinun huolenpitoasi.
  5. Vähennä hallinnollista työtä. Ulkoistamalla vähennät hallinnollista työtä varastosta ja logistiikkasopimuksista.
  6. Jatkuva kehittyminen. Logistiikka kehittyy nopeasti. Ulkoistettu varasto pysyy ajantasalla puolestasi.
  7. Optimoi toimitusketju. Olemme valinneet parhaat mahdolliset kumppanit huolehtimaan tilausten käsittelystä kansainvälisesti.

 

 

Lopeta varastotetris! Vapauta aikaasi liiketoiminnan kasvattamiseen.
3PL