RePack Uudelleen kierrätettävä lähetyspakkaus

Repack on palkittu suomalaiskeksintö, joka tuo kiertotaloutta verkkokauppaan kansainvälisesti. RePack -pakkaus on uudelleen käytettävä lähetyspakkaus ja yksinkertainen tapa vähentää pakkausroskaa. Se on suunniteltu kestämään vähintään 20 käyttökertaa. Pakkausten uudelleen käytöllä vähennetään pakkausten hiilijalanjälkeä ja ylipäätään pakkausjätteen määrää, kun kertakäyttöpakkauksista päästään eroon.

RePack siis korvaa kertakäyttöisen materiaalin. Tyhjä RePack taitellaan ja tipautetaan postilaatikkoon missä tahansa maailmaa veloituksetta ja se palautuu takaisin käyttöön.

RePack yhdistää verkkokaupan ja globaalin megatrendin pakkausmateriaalin vähentämiseksi.

Kun asiakaasi palauttaa rePackin kiertoon, hän saa kiitoksena lisäedun joko sinun kauppaasi tai globaaliin RePack verkkokauppa yhteisöön.

The RePack cycle

 

 

RePackin käyttöönotto NettiVaraston asiakkaana

NettiVaraston asiakkaana voit ottaa RePackin käyttään tilauksillesi helposti. Voit valita RePackin kaikkiin tilauksiin tai lisätä sen vain valitsemillesi tilauksille. Voit myös antaa asiakkaasi valita ottaako Repackin käyttöön.

Hinta

Hinta: 3,90€ / RePack (sisältää pakkauksen palautuksen takaisin käyttöön)

Vapaaehtoinen RePack verkkokauppayhteisö: 29€ /kuukausi. Pienellä kk-maksulla voit liittyä RePack kauppojen yhteisöön, jonka kautta voit tarjota tuotteitasi kaikille RePack käyttäjiille kansainvälisesti.

Käyttöönotto

  1. Avaa muokkaa kaupan tietoja sivu
  2. Avaa käyttöösi RePack PRO-service
  3. Lisää RePack valitsemiesi toimitustapojen lisäpalveluksi (Ohje täällä)

 

Lue lisää RePackistä

www.originalrepack.com

Tutustu RePack -kauppohin TÄÄLLÄ